☑️ کوپلر استاندارد
کوپلر استاندارد که با نام “کوپلر رزوه راستگرد” نیز شناخته میشود، از رایجترین و پرکاربردترین انواع کوپلر است. رزوه داخلی کوپلر، به صورت راستگرد میباشد، به همین دلیل به آن کوپلر راستگرد نیز میگویند.از این کوپلر برای اتصال میلگردها با سایزهای یکسان استفاده میشود و در تمامی قسمتهای سازههای بتنی، مورد استفاده قرار میگیرد؛ به شرطی که حداقل یکی از میلگردهای درون آن، امکان چرخش داشته باشد.
☑️ کوپلر پیچی
کوپلر پیچی یا کوپلر پیچی قفل شونده نوع خاصی از وصلههای مکانیکی به حساب میآید. استفاده از این کوپلر، بهترین روش برای ادامه دادن میلگردهای انتظار کوتاه، تعمیر و مقاومسازی بتن است که باعث یکپارچه شدن اتصال میلگردها میشود.این کوپلر برای آرماتورهایی که 20 سانتیمتر هستند مورد استفاده قرار میگیرد و نیازی به رزوهکاری در سر میلگرد ندارد. همچنین احتیاجی به چرخاندن آرماتور در داخل کوپلر نیست. کاربرد این نوع اتصال در سازههای پیشساخته، شمعها، ستونها و تیرها میباشد.
انتهای آرماتور داخل کوپلر به وسیلهی دو حائل دندانهدار احاطه شده و پیچهایی که روی کوپلر قرار دارند، برروی آرماتور محکم میشوند. برای اجرای نوع کوپلر تنها به یک آچار استاندارد نیاز است.
☑️ کوپلر جوشی
از این کوپلر برای برقراری اتصال بین میلگرد و سازه فلزی مورد استفاده قرار میگید، مانند اتصال میلگرد A3 که قابلیت جوشکار خوبی ندارد به یک صفحهی فلزی. این وصله امکان اتصال آرماتور به سازه فلزی را ایجاد میکند و برای ساخت آن از فولاد نرم استفاده میشود، به همین دلیل برای جوشکاری نیاز به گرمایش ندارد و جوشکاری به راحتی انجام میشود.
☑️ کوپلر چپ و راست
از این نوع کوپلر در مکانهایی استفاده میشود که هیچیک از آرماتورها امکان چرخش ندارند. یک سمت کوپلر دارای کوپلر دارای رزوههای راستگرد و طرف دیگر دارای رزوه چپگرد است، و رزوههای ایجاد شده در انتهای دو میلگرد نیر یکی راستگرد و دیگری چپگرد هستند.
☑️ کوپلر انتهایی
برای ساخت سازههای مستحکم نیاز است که میلگردهای بیشتری در بتن قرار بگیرند. با توجه به این موضوع، برای استفاده از میلگردهای بیشتر، از مقاطع کوچکتر استفاده میشود که این کار باعث کاهش فضا و شلوغی میلگردها در بتن میشود.همچنین وجود میلگردهای نود درجه مشکلاتی را ایجاد میکند که موجب سختی در بتن ریزی میشود. برای رفع این مشکلات و کم شدن تعداد میلگردهای استفاده شده در بتن، از کوپلر انتهایی استفاده میکنند که سختی بتن ریزی را 60 درصد کاهش میدهد.این نوع کوپلر در پی، شمعها و ستونها کاربرد دارد.
☑️ کوپلر گروتی
از این نوع کوپلر بیشتر برای ساخت سازههای پیش ساخته مانند تیر، ستون، دیوار و … استفاده میشود. در این نوع، دو قطعه داریم که در قطعه اول، قسمتی از سر میلگرد بیرون و رزوه شده است.
در قطعه دوم، میلگردها درون کوپلر قرار گرفته و بتن روی کوپلر را میپوشاند تا کاملا در بتن پنهان شود. آن قسمت از بتن که شیار خورده است روی کوپلر قرار میگیرد و دو قطعه با فشار روی هم قرار میگیرند.

☑️ کوپلر تبدیل
این نوع کوپلر امکان اتصال دو آرماتور با قطرهای متفاوت را ایجاد میکند. در ابتدا میلگرد با قطر بیشتر بسته میشود و این کوپلر بین دو میلگرد قرار میگیرد و آنها را به هم متصل میکند. کوپلر تبدیلی در دستهی کوپلرهای میانی قرار دارد.
☑️ کوپلر موقعیت
این نوع کوپلر دارای یک قسمت نر و ماده و یک مهرهی قفل کننده است. از این کوپلر در مکانهایی که دو آرماتور به طور جدا از هم در دو قسمت سازه بتنی قرار گرفته باشند و قادر به حرکت نباشند، استفاده میشود.
☑️ کوپلر برای آرماتورهای فشاری
به این نوع کوپلر غلاف فشاری نیز گفته میشود و امکان اتصال به یک میلگرد را دارد. از غلاف فشاری برای میلگردهای با قطر 20 میلیمتر و بیشتر استفاده میشود که تحت فشار باری هستند.
به کار بردن این نوع کوپلر در سازه، باعث میشود بار فشاری بین میلگردها تقسیم شده و جلوی شکستن آنها گرفته شود. این نوع کوپلر را برای ساخت شبکه مش میلگرد مورد استفاده قرار میدهند.